Burn-out begeleiding

Dreig jij een burn-out te krijgen of ben je er in een beland? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen en niet af te wachten. Een burn-out gaat niet vanzelf over en is over een langere periode opgebouwd. Zonder effectieve behandeling kun je nog jaren gespannen blijven, ook al ga je het werkveld weer in. Als coach & trainer zoekt Jacco van Beek daarom de grens op. Met een energieke geest die kennis, kunde en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Ben je op zoek naar professionele begeleiding bij een burn-out? Jacco van Beek training & coaching helpt je graag vooruit. 

Symptomen bij burn-out

Een burn-out is een steeds vaker voorkomend probleem. De laatste jaren zijn de burn-out klachten flink toegenomen blijkt uit een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Daarom is het goed om de symptomen op tijd te herkennen en een burn-out traject te beginnen. 

Wanneer je merkt dat iemand worstelt met het uitvoeren van dagelijkse taken, gevoelens van machteloosheid of spanningsklachten heeft, dan kan het zijn dat er deze persoon een burn-out heeft of er een begint te ontwikkelen. Veel voorkomende symptomen zijn: 

  • Lichamelijke/geestelijke vermoeidheid;
  • Onrustig slapen;
  • Snel prikkelbaar;
  • Gemakkelijk huilen;
  • Niet tegen drukte of lawaai kunnen;
  • Piekeren;
  • Een gejaagd gevoel;
  • Moeilijk kunnen concentreren.

Behandelingen

Jacco van Beek training & coaching levert maatwerk. Individuele sessies en groepssessies in de buitenlucht in combinatie met het trainen van vaardigheden en gesprekstechnieken. Bij deelname aan een van de Jacco van Beek-trainingen nemen de competenties van vitaliteit en ontwikkelingen vorm.

Oplossingen burn-out

De beste aanpak bij een burn-out verschilt per persoon. Met de begeleiding bij een burn-out van Jacco van Beek kom je er altijd snel weer bovenop. Twee punten staan te allen tijde centraal: met welk probleem zit je dwars en op welke manier ga jij met spanning om. Om jouw herstel op nummer één te plaatsen wordt er in het eerste gesprek een behandeling op maat gemaakt. 

Jacco van Beek gaat de oorzaak van het probleem vaststellen en kijken of er dingen in het dagelijkse leven zijn die veranderd kunnen worden. Rust is goed voor een burn-out, maar herhaling moet voorkomen worden. Door zo snel mogelijk weer dagelijkse activiteiten op te pakken herstel je het beste van een burn-out.

Jacco van Beek training & coaching: jouw hulp bij een burn-out

Jacco van Beek heeft al vele jaren ervaring op het gebied van burn-outs. Door middel van een kennismakingsgesprek zal een oplossing worden vastgelegd. Met de diepgaande aanpak van Jacco van Beek zal jouw burn-out snel verleden tijd zijn. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Neem contact op!

Hulp nodig bij stress of een burn-out? Onderneem actie!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek