Burn-out behandeling

Een burn-out is een steeds vaker voorkomend probleem. De laatste jaren is het aantal mensen met burn-out klachten flink toegenomen blijkt uit een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Door middel van een goede burn-out behandeling kan een burn-out effectief worden aangepakt of zelfs worden voorkomen.

Oorzaak burn-out

Iemand met een burn-out is vaak figuurlijk opgebrand. De persoon is vaak uitgeput en is snel geïrriteerd. Daarnaast nemen zij vaak meer afstand van andere mensen om hun heen. Vaak heeft deze persoon geen energie meer om simpele taken op het werk op een juiste manier uit te voeren. Dit is vaak allemaal het gevolg van een langdurige overbelasting van het lichaam. Door te veel stress en te veel van jezelf te vragen raakt je lichaam uitgeput en heb je dus een burn-out. Door middel van een burn-out behandeling kan dit worden opgelost.

Symptomen burn-out

Zodra je merkt dat iemand moeite heeft met het uitvoeren van de dagelijkste taken, een gevoel van machteloosheid of spanningsklachten heeft is het tijd om aan de alarm bel te rinkelen. Deze persoon heeft dan last van een burn-out. Iedere burn-out is anders en iedereen kan dus last hebben van andere klachten. Veel voorkomende symptomen van een burn-out zijn:

  • Duizeligheid
  • Last van spijsvertering
  • Hartkloppingen
  • Hoofdpijn
  • Pijnlijk gevoel in de borst

Hoe behandel je een burn-out?

Iedere burn-out is anders en daarom is iedere burn-out behandeling anders. Met de burn-out behandeling van Jacco van Beek kom je er altijd weer snel bovenop. Er wordt te allen tijde gekeken naar twee belangrijke punten: welke problemen je hebt en de manier waarop je met spanning omgaat. Naar aanleiding van een eerste gesprek zal een specifieke burn-out behandeling op maat worden gemaakt waar jouw herstel op nummer één staat. Door zo snel mogelijk weer dagelijkse activiteiten op te pakken herstel je het beste van een burn-out.

Vaak wordt een burn-out vastgesteld bij een huis- of bedrijfsarts. Rust is een belangrijk middel om te herstellen van je burn-out, maar om herhaling te voorkomen is het ook belangrijk om de oorzaak van de burn-out vast te stellen. Deze oorzaak wordt samen met Jacco van Beek vastgesteld in het proces van de behandeling van de burn-out.

Jacco van Beek: jouw burn-out specialist

Jacco van Beek heeft al vele jaren ervaring in het behandelen van een burn-out. Voor advies over het behandelen of voorkomen van burn-out ben je bij Jacco van Beek op het juiste adres. De oorzaak van de burn-out zal door middel van een kennismakinggesprek worden vastgelegd waarna wordt gekeken naar een oplossing. Met de diepgaande aanpak van Jacco van Beek zal jouw burn-out snel verleden tijd zijn. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Jacco van Beek.

Hulp nodig bij stress of een burn-out? Onderneem actie!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek