Burn-out coach

Op zoek naar een burn-out coach? Jacco van Beek Training & Coaching biedt voor jou de oplossing. Jacco van Beek is een ervaren burn-out coach, die jou kan helpen om over jouw burn-out heen te komen. Of, beter nog, deze te voorkomen. Het is vaak best lastig om te achterhalen waar de burn-out vandaan komt bij een bepaald persoon. Maar om uit een burn-out te komen is het belangrijk om de oorzaken vast te stellen. Want alleen op die manier kan je beginnen aan een herstelproces.

Burn-out coach ook wel stresscoach

Een burn-out coach wordt ook wel eens een stresscoach genoemd. Deze helpt mensen die in situatie terecht zijn gekomen, waar ze zelf heel lastig uit kunnen komen. Een burn-out komt nooit uit het niets kijken. Dit is vaak het gevolg van meerdere oorzaken die opstapelen. Het aantal burn-outs blijft toenemen op de wereld en daarom is het handig om een burn-out coach te hebben.

Wat doet een burn-out coach?

Een burn-out coach helpt je om de oorzaken vast te stellen waardoor je een burn-out hebt opgelopen. Deze coach leert je geen trucjes om te ontspannen maar helpt je vooral bij het bouwen naar een betere en gezondere toekomst. Zodra je weet waar het fout gaat, kan je ervan leren zodat je in de toekomst een burn-out kan voorkomen. Dat is precies waar een burn-out coach je bij kan helpen. Hierdoor wordt een volgende burn-out voorkomen.

Heel belangrijk is dat het contact tussen jou en de burn-out coach heel goed is. Samen met een goede coach ga je aan de slag om te kijken wat verantwoord is en waar jouw draagkracht ligt.  Daarnaast kan een burn-out coach ook een burn-out zien te voorkomen door te kijken naar verschillende symptomen.

Symptomen burn-out

Iedere burn-out is verschillende en daarom heeft ieder persoon ook andere klachten.  De meeste mensen voelen zich vaak machteloos zodra ze een burn-out hebben. Daarnaast lukt het vaak niet meer om de dagelijkse bezigheden te doen. Veel voorkomende klachten zijn daarnaast:

  • Lichamelijke moeheid
  • Gejaagd gevoeld
  • Gemakkelijk huilen
  • Piekeren
  • Snel boos of geïrriteerd zijn
  • Moeite om aandacht erbij te houden
  • Niet tegen drukte kunnen
  • Onrustig slapen

Wat kan Jacco van Beek voor jou betekenen?

Iedere burn-out is anders, en daarnaast heeft iedere burn-out coach ook een andere aanpak. Jacco van Beek zorgt ervoor dat hij altijd goed zal luisteren naar jou, waardoor de oorzaak van de burn-out sneller kan worden vastgelegd. Daarnaast kijkt Jacco van Beek niet alleen naar het psychologisch gebied maar ook naar het biologisch gebied.

Het is namelijk super belangrijk dat mensen bewegen zodra ze een burn-out hebben. Met de ervaring en de diepgaande aanpak van Jacco van Beek zal de burn-out snel verleden tijd zijn. Neem voor meer informatie over de aanpak vrijblijvend contact op met Jacco van Beek!

Ik wil een burn-out coach

Hulp nodig bij stress of een burn-out? Onderneem actie!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek