Burn-out oplossen

Het lichaam en de geest is prachtig zodra je de juiste balans tussen inspanning en ontspanning weet te vinden. Helaas is dit bij veel mensen niet het geval, met stress gerelateerde klachten tot gevolg. Met mijn bedrijf, Jacco van Beek Training & Coaching, help ik je  jouw fysieke en mentale gesteldheid in (top)conditie te brengen. Benieuwd hoe ik dit aanpak?

Ik denk dat ik een burn-out heb

Last van spanningsklachten, je dagelijkse bezigheden gaan moeizaam, bepaalde situaties zijn je al snel te veel, je voelt je machteloos, allemaal kenmerken die te maken hebben met een burn-out. Een burn-out is het gevolg van langdurige stress. Deze stress kan overal vandaan komen en is dus niet altijd alleen werk gerelateerd, wat veel mensen denken. Herkenbaar? Grote kans dat je een burn-out hebt, wat nu? Hoe ga je hiermee om? Geen zorgen! Ik help je hier graag bij.

Contact opnemen

Alles over een burn-out

Iemand met een burn-out is figuurlijk opgebrand en emotioneel uitgeput. Wat er gebeurt is dat je lichaam en geest al een langere tijd niet heeft kunnen herstellen. Het staat namelijk constant aan. Dit zorgt ervoor dat ook de reserves in je lichaam op raken. Deze potjes moeten weer opnieuw aangevuld worden. Dit kost tijd. Heel veel tijd en geduld.

Oplossingen burn-out

Hoe pak je een burn-out aan? Samen gaan we aan de slag met het versterken van de fysieke en mentale balans in jouw leven. Dit bereiken wij met elkaar door kennis, kunde, kunst, motivatie én vitaliteit onder de loep te nemen. Met de combinatie tussen actieve beweging en vaardigheidstraining. Kortom, samen brengen we eerst de vitaliteit in (top)conditie, daarna kijken we verder hoe we jouw persoonlijke ontwikkeling nog verder omhoog kunnen brengen.

Ervaringsdeskundige

Mijn gedrevenheid en passie om andere mensen te coachen ontstond nadat ik zelf had ervaren hoe het kan zijn als je lichaam en geest, beide in topconditie zijn: een “life changing moment”. Dit geweldige gevoel wilde ik delen met andere. Ik ben hierdoor in 2007 gestart als Kenneth Smith trainer. Sindsdien help ik mensen hun energiehuishouding in topconditie te brengen en het dagelijks op te frissen. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Schroom niet en neem contact met me op!

Hulp nodig bij stress of een burn-out? Onderneem actie!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek