Business coach ondernemers

Ben je als ondernemer op zoek naar een business coach die ervoor zorgt dat jij je gaat onderscheiden van de rest? Iemand die jou helpt en motiveert zodat jij net iets beter, scherper en relaxter bent in vergelijking met de rest van de ondernemers uit jouw branche? Coach Jacco van Beek brengt zowel jouw fysieke als mentale gesteldheid in topconditie. Iets wat er onbewust toch voor zorgt dat een prospect voor jou gaat! Weten hoe dit in zijn werk gaat?

Vitaliteit eerst

Ondernemers die zowel mentaal als fysiek in topconditie zijn bereiken veel beter en sneller een zo hoog mogelijk persoonlijk resultaat. De ontwikkeling van kennis en vaardigheden zullen met een gezonde balans tussen de twee namelijk beter tot hun recht komen. Hiervoor ga je samen met je business coach aan de slag voor een betere mindset. In de buitenlucht ga je leren hoe je op de juiste momenten goed het hoofd leeg kunt maken, zodat je op de belangrijke momenten ook weer helemaal aan kan staan. Je zult merken wat voor “energieboost” dit bij een mens kan opleveren.

Vaardigheidstrainingen

Naast het versterken van de vitaliteit, richt ik mij als business coach ook op persoonlijke ontwikkeling. Om me zowel op de vitaliteit als de persoonlijke ontwikkeling te richten, combineer ik actieve beweging met vaardigheidstrainingen. Sinds 2007 ben ik Kenneth Smit trainer. Dit houdt in dat ik me richt op de ontwikkeling en uitvoering verkoop-, management- en functie trainingen. Het gevolg van deze trainingen is meer omzet, meer marge, minder verloop en minder verzuim. Klinkt goed toch?

Interesse? Neem contact op!

Bevalt mijn werkwijze jou wel? Laten we samen in gesprek gaan en bekijken wat ik voor jou kan betekenen. Of je nou net een startende ondernemer bent of al even onderweg: Jacco van Beek zal zorgen voor een beter resultaat. Neem vrijblijvend contact op.

Contact opnemen!

Hulp nodig bij stress of een burn-out? Onderneem actie!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek