Herstel van
stress en
burn-out

Directe hulp is essentieel bij herstel van stress en burn-out klachten. Vaak gaat het om een aanpassingsstoornis, waarbij eerdere psychische problemen een rol kunnen spelen. De laatste druppel die de emmer doet overlopen, ontstaat vaak op de werkvloer, aangezien medewerkers daar veel van hun tijd spenderen. Maar wat is de beste route naar herstel?

Verloop van het herstel

Bij ernstige stressklachten of een burn-out zoek je snel naar een pad richting herstel. Ons curatieve programma focust op het herstel na een burn-out, met als doel een evenwichtige balans tussen draagkracht en draaglast te creëren. Dit resulteert in een harmonieus fysiek, emotioneel en mentaal evenwicht, vergezeld door een hernieuwde energie. Streef naar een volledig herstel binnen 90 dagen! Eerst zorgen we voor een "leeg hoofd", omdat rust en ruimte essentieel zijn voor inzicht en vaardigheid.

Het herstelproces van stress- en burn-out klachten verschilt per individu en hangt vaak af van de onderliggende oorzaken. We kijken naar je zakelijke en privésituaties en onderzoeken of er onverwerkte gebeurtenissen zijn. In diverse individuele sessies, aangepast aan jouw specifieke behoeften, werken we samen om de klachten aan te pakken en het gewenste evenwicht te bereiken. De frequentie varieert, met 1 tot 2 of meer sessies per week, afhankelijk van de situatie. Deze trajecten bevatten ook praktische opdrachten.

Wat is de beste route naar herstel?

Herstel van burn-out en stress is een reis die inzet en tijd vereist, maar met de juiste ondersteuning en hulpmiddelen is het absoluut haalbaar. Elke stap die je zet brengt je dichter bij een leven van balans, veerkracht en hernieuwde energie. Jacco van Beek training en coaching biedt maatwerk vitaliteitsprogramma’s aan. Elke training die Jacco geeft heeft als doel om samen je fysieke en mentale welzijn naar een topconditie te brengen. Wil je hulp bij je herstel? Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen

Hulp nodig bij stress of een burn-out? Onderneem actie!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek