Herstel van
stress en
burn-out

Daarbij is directe hulp noodzakelijk! Veelal is er sprake van een aanpassingsstoornis. Mogelijk, dat een psychische stoornis uit een recent of ver verleden om de hoek komt kijken. De druppel die de emmer doet overlopen ontstaat vaak tijdens een werksituatie, omdat medewerkers veel tijd doorbrengen met het uitvoeren van hun werkzaamheden. Wat is nu de meest geschikte weg om te herstellen?

Verloop van het herstel

Wanneer je last hebt van ernstige stress gerelateerde klachten of zelfs van een burn-out, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk je weg naar herstel vinden. Het curatief programma is gericht op herstel vanuit een burn-out en de opbouw naar een gezond evenwicht tussen draagkracht en draaglast. Een fysiek, emotioneel en mentaal evenwicht met toename van een gezonde dosis energie als gevolg. Op naar volledig herstel in 90 dagen!

Eerst "het hoofd leeg" anders is er te weinig rust en ruimte tussen de oren voor de benodigde inzichten en vaardigheden. Daar is de aanpak in eerste instantie op gericht.

Hoe het herstel van stress- en burn-out gerelateerde klachten verloopt, is natuurlijk voor ieder persoon anders. Het ligt ook aan de oorzaken van de klachten. We kijken naar in wat voor situaties je zakelijk en/of privé zit. Wellicht heb je iets bijzonders meegemaakt wat nog geen of onvoldoende plaats heeft gekregen. In een bepaalde hoeveelheid individuele sessies met een specifiek maatwerk programma als inhoud, gaan wij met elkaar aan de slag om de klachten de kop in te drukken te gaan werken aan het bereiken van het gewenste evenwicht. Afhankelijk van de problematiek is de frequentie 1 tot 2 of meerdere sessies per week. Hierbij maken opdrachten deel uit van het programma. 

Onderneem actie en reageer!

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek
+31 (0) 162 424 443 jacco@jaccovanbeek.nl Contact opnemen