Kenneth Smit
Training

In 2007 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer; Kenneth Smit Trainer. Ontwikkeling en uitvoering van verkoop-, management- en functietrainingen met als gevolg meer omzet, meer marge, minder verloop en minder verzuim. Ik heb mijzelf verder gespecialiseerd in teamdevelopment en de uitvoering van SHL assessments.

Over Kenneth Smit

Kenneth Smit is grondlegger van onze franchiseorganisatie.

Een van oorsprong Rotterdammer geboren in 1952. Na een HBS opleiding en een studie marketing, vervulde hij een aantal commerciële- en managementfuncties in het bedrijfsleven. Hij begon als verkoper van kopieerapparaten, werd districts-manager in Nederland en vervulde daarna de functie van verkoopleider van kantoormachines en automatisering van een Nederlands bedrijf. Om zijn ambitie om verkoop- en managementtrainer te worden waar te kunnen maken bouwde hij zijn theoretische achtergrond uit met verschillende studies op het gebied van psychologie, sociologie, hoger management en bedrijfsleiding. In 1986 richtte Kenneth Smit zijn eigen organisatie op en werd gestart met de ontwikkeling en uitvoering van specifieke maatwerk trainingen. Tot op de dag van vandaag maak ik deel uit van het trainerskorps en ik ben er trots op te mogen werken onder de naam van Kenneth Smit.

Succes door doen!

Download het benchmarkrapport over "Sales van de Toekomst" en ontdek hoe je een antwoord kunt vinden op de digitale ontwikkelingen in de nieuwe wereld van sales en marketing.

Download het benchmarkrapport

Hulp nodig bij stress of een burn-out? Onderneem actie!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek