Preventie
stress en
burn-out 
klachten

Voorkomen is beter dan genezen, dat weet iedereen. Het is dan ook beter om verdere stress en burn-out gerelateerde klachten te voorkomen, dan alsmaar door te gaan en te denken dat het jou of je medewerkers niet zal overkomen. Eén op de acht medewerkers heeft ongezonde stressklachten en dat is veel te veel, met alle jaarlijkse kosten voor het bedrijf van dien.

Herstel na een burn-out

Hoe het herstel van een burn-out verloopt, is natuurlijk voor ieder persoon anders. Het ligt ook aan de oorzaken van de burn-out. We kijken naar in wat voor situaties je zakelijk en/of privé zit. Wellicht heb je iets bijzonders meegemaakt wat nog geen of onvoldoende plaats heeft gekregen. In een bepaalde hoeveelheid individuele sessies met een specifiek maatwerk programma als inhoud, gaan wij met elkaar aan de slag om de klachten de kop in te drukken te gaan werken aan het bereiken van het gewenste evenwicht. Afhankelijk van de problematiek is de frequentie 1 tot 2 of meerdere sessies per week. Hierbij maken opdrachten deel uit van het programma waarbij opdrachtgevers geïnformeerd worden over de voortgang.

De fases van burn-out herstel

Tijdens het curatief programma bereiken we stapsgewijs met elkaar het gewenste doel. De fases van het burn-out herstel zijn als volgt:

 

Onderneem actie en reageer!

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek
+31 (0) 162 424 443 jacco@jaccovanbeek.nl Contact opnemen