Vitaliteit
eerst!

Wij starten met het in topconditie brengen van de fysieke en mentale conditie. Vervolgens begeleiding om dat niveau vast te houden! Aan de bak in de buitenlucht in boswachterij Dorst, Loonse en Drunense duinen of op locatie. Goed het hoofd leeg en dan komt al snel de "energieboost" en een betere mindset!

Fysieke & mentale conditie

Als de fysieke en/of de mentale conditie te wensen over laat dan heeft dat effect op de gewenste resultaten. Of het nu gaat om het realiseren van een omzetprognose of het gaat om het snoeien van een heg rond de tuin. Zakelijke en privé beslommeringen (lees stressfactoren) leiden vrijwel altijd tot weinig tot geen energie om te kunnen presteren met alle nadelige gevolgen van dien. Symptoombestrijding werkt maar ten dele en in het slechtste geval werken symptoonbestrijders tot verslaving en komen mensen er vrijwel niet van af. Wie wil dit nu?

Hoe keren wij samen het tij of hoe voorkomen wij terecht te blijven zitten in de geschetste situatie?
Ik pak het als volgt aan;

Moeder natuur roept!
Geen gesprek in een klein kantoortje alsof je bij de huisarts zit. Door fysiek aan de slag te gaan in plaats van op de bank neer te ploffen wordt door mijn aanpak en werkwijze direct resultaat geboekt. In beweging komen; wandelen of mountainbiken voor de duur van een uurtje! Alles afgestemd op wat jij fysiek/mentaal op dat moment kan en je zult merken dat het werkt!

Hier kom je maar op 1 manier achter.......... 

Neem de proef op de som

Hulp nodig bij stress of een burn-out? Onderneem actie!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek