Mijn diensten

Jacco van Beek Training & Coaching levert maatwerk; individuele sessies en groepsessies in de buitenlucht al dan niet gecombineerd met training van vaardigheden en gesprekstechnieken. Voor ondernemers, directieleden, managementteams en medewerkers. 

Preventie coach bij stress en burn-out klachten

Voorkomen is beter dan genezen!

In onze snelle wereld helpt een preventie coach bij het vroegtijdig herkennen van stress en burn-out signalen. Door preventieve strategieën aan te reiken, streven we samen naar de juiste balans vóór klachten escaleren. Immers, voorkomen is beter dan genezen.

Lees verder

Herstel van stress en burn-out

Een reis die inzet en tijd vereist

Directe hulp is essentieel bij herstel van stress en burn-out klachten. Vaak gaat het om een aanpassingsstoornis, waarbij eerdere psychische problemen een rol kunnen spelen. De laatste druppel die de emmer doet overlopen, ontstaat vaak op de werkvloer, aangezien medewerkers daar veel van hun tijd spenderen. Maar wat is de beste route naar herstel?

Lees verder

Vitaliteit eerst!

Fysiek en mentaal in topconditie brengen!

Wij starten met het in topconditie brengen van de fysieke en mentale conditie. Vervolgens begeleiding om dat niveau vast te houden! Aan de bak in de buitenlucht in boswachterij Dorst, Loonse en Drunense duinen of op locatie. Goed het hoofd leeg en dan komt al snel de "energieboost" en een betere mindset!

Lees verder

Kenneth Smit Training

Vaardigheden, gesprekstechnieken en inzichten

In 2007 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer; Kenneth Smit Trainer. Ontwikkeling en uitvoering van verkoop-, management- en functietrainingen met als gevolg meer omzet, meer marge, minder verloop en minder verzuim. Ik heb mijzelf verder gespecialiseerd in teamdevelopment en de uitvoering van SHL assessments.

Lees verder

DISC Analyse

Analyse gedragsstijlen en drijfveren

De DISC analyse ervaar ik als een waardevol gedragsprofilering systeem. Je leert jezelf en anderen nog beter kennen. Hoe zit het gedrag in elkaar en waarom gedraagt iemand zich op een bepaalde manier. Ook hoe je het gedrag van anderen kunt herkennen en hierop in kunt spelen, zodat je het maximale uit de communicatie met gesprekspartners haalt.

Lees verder

Integratie met Kenneth Smit training

Voor ondernemers, managers/leidinggevenden en voor alle medewerkers. Inclusief online ondersteuning. Werp eens een blik op www.kennethsmit.com

Wil je preventief "periodiek onderhoud"?
Kies dan uit abonnement "Goed", "Beter" of "Best" bestaande uit allerlei verschillende onderwerpen in combinatie met Kenneth Smit training. Denk hierbij aan fysieke beweging, personal coaching "on the job", gewichtsafname, al dan niet inclusief het benodigde materieel zoals een MTB. Ook hierbij is sprake van maatwerk.

Wil je meer weten?
Maak je een afspraak voor een online gesprek? Doen!

Hulp nodig bij stress of een burn-out? Onderneem actie!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek