Mijn diensten

Jacco van Beek Training & Coaching presenteert het vitaliteits abonnement en dat is maatwerk. Iedere week, 2-wekelijk, elke maand, iedere 2 maanden of per kwartaal verzekerd van doelgerichte training van jouw vitaliteit met als doel om samen je fysieke en mentale conditie in topconditie te brengen en dat niveau vast te houden. Later integreren wij de ontwikkeling van je competenties in de vorm van Kenneth Smit training en coaching ook uitgevoerd door Jacco zelf.

Voor ondernemers, managers/leidinggevenden en voor alle medewerkers. Inclusief online ondersteuning en op ieder moment opzegbaar. 

Keuze uit abonnement "Goed", "Beter" of "Best" bestaande uit allerlei verschillende onderwerpen.

Wil je meer weten?
Maak een afspraak voor een online gesprek?

Doen!

Vitaliteit eerst!

De energiehuishouding in topconditie brengen!

Gestart wordt met de energiehuishouding in topconditie te brengen en deze op dat niveau te houden! Fysieke inspanning dus! Aan de bak in de buitenlucht in boswachterij Dorst of op locatie. Goed het hoofd leeg en dan komt al snel de "energieboost" en een betere mindset!

Lees meer over dienst

Preventie

Voorkomen is altijd nog beter dan genezen!

Hoe voorkom je nu, dat jij, je partner of je medewerkers te maken krijgen met stress en burn-out gerelateerde klachten? Wat kun je hiervoor doen? Hoe zorg je als manager of leidinggevende er nu voor, dat je écht in contact kom met je “interne klant”? Hoe pak je dat gesprek nu aan? Hoe geef je leiding aan iemand die serieuze last heeft van stress en burn-out gerelateerde klachten?

Lees meer over dienst

Herstel

De medewerker zichzelf weer laten herstellen!

En daarbij is directe hulp noodzakelijk! Veelal is sprake van een aanpassingsstoornis waarbij een mogelijke psychische stoornis om de hoek komt uit een recent of ver verleden. De druppel die de emmer doet overlopen is ontstaat vaak tijdens een werksituatie omdat medewerkers veel tijd doorbrengen met het uitvoeren van hun werkzaamheden. Wat is nu de meest geschikte weg om te herstellen?

Lees meer over dienst

DISC Analyse

Analyse gedragsstijlen

De DISC analyse is een waardevol gedragsprofilering systeem waarbij je leert jezelf en anderen nog beter te leren kennen en hoe je het gedrag van anderen kunt herkennen en hierop in kunt spelen zodat je het maximale uit de communicatie haalt met anderen. DISC, dat is gebaseerd op het onderzoek van Dr. William Moulton Marston, is de meest gebruikte gedragsprofilering tool in zijn soort, ondersteund door tientallen jaren van onderzoek en validatie. Of je nu werkt in een kleine of juist in een grote organisatie, het DISC rapport geanalyseerd door Jacco biedt de grootste nauwkeurigheid voor een breed scala aan zakelijke en privé toepassingen.

Lees meer over dienst

Kenneth Smit!

Vaardigheden, gesprekstechnieken en inzichten

In 2007 is Jacco gestart als Kenneth Smit Trainer. Ontwikkeling en uitvoering van verkoop-, management- en functietrainingen met als gevolg meer omzet, meer marge, minder verloop en minder verzuim. Hij heeft zich verder ook gespecialiseerd in teamdevelopment en de uitvoering van SHL assessments.

Lees meer over dienst

Onderneem actie en stel gerust
je vragen aan Jacco.

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek
+31 (0) 162 424 443 jacco@jaccovanbeek.nl Contact opnemen