Mijn diensten

Jacco van Beek Training & Coaching levert maatwerk; individuele sessies en groepsessies in de buitenlucht al dan niet gecombineerd met training van vaardigheden en gesprekstechnieken. Voor ondernemers, directieleden, managementteams en medewerkers. 

Vitaliteit eerst!

Fysiek en mentaal in topconditie brengen!

Wij starten met het in topconditie brengen van de fysieke en mentale conditie. Vervolgens begeleiding om dat niveau vast te houden! Aan de bak in de buitenlucht in boswachterij Dorst, Loonse en Drunense duinen of op locatie. Goed het hoofd leeg en dan komt al snel de "energieboost" en een betere mindset!

Lees verder

Kenneth Smit Training

Vaardigheden, gesprekstechnieken en inzichten

In 2007 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer; Kenneth Smit Trainer. Ontwikkeling en uitvoering van verkoop-, management- en functietrainingen met als gevolg meer omzet, meer marge, minder verloop en minder verzuim. Ik heb mijzelf verder gespecialiseerd in teamdevelopment en de uitvoering van SHL assessments.

Lees verder

Preventie

Voorkomen is altijd nog beter dan genezen!

Hoe voorkom je nu dat jij, je partner of je medewerkers te maken krijgen met stress en burn-out gerelateerde klachten? Wat kun je hiervoor doen? Hoe zorg je als manager of leidinggevende er voor, dat je écht in contact komt met je “interne klant”? Hoe pak je dat gesprek aan? Hoe geef je leiding aan iemand die last heeft van stress en burn-out gerelateerde klachten?

Lees verder

Herstel

De medewerker zichzelf weer laten herstellen!

Daarbij is directe hulp noodzakelijk! Veelal is er sprake van een aanpassingsstoornis. Mogelijk, dat een psychische stoornis uit een recent of ver verleden om de hoek komt kijken. De druppel die de emmer doet overlopen ontstaat vaak tijdens een werksituatie, omdat medewerkers veel tijd doorbrengen met het uitvoeren van hun werkzaamheden. Wat is nu de meest geschikte weg om te herstellen?

Lees verder

DISC Analyse

Analyse gedragsstijlen en drijfveren

De DISC analyse ervaar ik als een waardevol gedragsprofilering systeem. Je leert jezelf en anderen nog beter kennen. Hoe zit het gedrag in elkaar en waarom gedraagt iemand zich op een bepaalde manier. Ook hoe je het gedrag van anderen kunt herkennen en hierop in kunt spelen, zodat je het maximale uit de communicatie met gesprekspartners haalt.

Lees verder

Integratie met Kenneth Smit training

Voor ondernemers, managers/leidinggevenden en voor alle medewerkers. Inclusief online ondersteuning. Werp eens een blik op www.kennethsmit.com

Wil je preventief "periodiek onderhoud"?
Kies dan uit abonnement "Goed", "Beter" of "Best" bestaande uit allerlei verschillende onderwerpen in combinatie met Kenneth Smit training. Denk hierbij aan fysieke beweging, personal coaching "on the job", gewichtsafname, al dan niet inclusief het benodigde materieel zoals een MTB. Ook hierbij is sprake van maatwerk.

Wil je meer weten?
Maak je een afspraak voor een online gesprek? Doen!

Onderneem actie en reageer!

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek