Mijn diensten

Jacco van Beek Training & Coaching presenteert het maatwerk vitaliteits abonnement. Iedere week, tweewekelijks of elke maand ben je verzekerd van doelgerichte training van jouw vitaliteit met als doel om samen je fysieke en mentale conditie in topconditie te brengen. Dat niveau houden wij vast door met elkaar aan de slag te blijven. Dat is absoluut aan te raden om terugval te voorkomen. Later integreren wij de ontwikkeling van je competenties in de vorm van deelname aan één van mijn Kenneth Smit trainingen.

Voor ondernemers, managers/leidinggevenden en voor alle medewerkers. Inclusief online ondersteuning en op ieder moment opzegbaar. 

Keuze uit abonnement "Goed", "Beter" of "Best" bestaande uit allerlei verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan fysieke beweging, personal coaching "on the job", gewichtsafname, al dan niet inclusief het benodigde materieel zoals een MTB.

Wil je meer weten?
Maak je een afspraak voor een online gesprek?

Doen!

Vitaliteit eerst!

De energiehuishouding in topconditie brengen!

Wij starten met het in topconditie brengen van de energiehuishouding en deze op dat niveau vast te houden! Fysieke inspanning dus! Aan de bak in de buitenlucht in boswachterij Dorst of op locatie. Goed het hoofd leeg en dan komt al snel de "energieboost" en een betere mindset!

Lees meer over dienst

Preventie

Voorkomen is altijd nog beter dan genezen!

Hoe voorkom je nu dat jij, je partner of je medewerkers te maken krijgen met stress en burn-out gerelateerde klachten? Wat kun je hiervoor doen? Hoe zorg je als manager of leidinggevende er voor, dat je écht in contact komt met je “interne klant”? Hoe pak je dat gesprek aan? Hoe geef je leiding aan iemand die last heeft van stress en burn-out gerelateerde klachten?

Lees meer over dienst

Herstel

De medewerker zichzelf weer laten herstellen!

Daarbij is directe hulp noodzakelijk! Veelal is er sprake van een aanpassingsstoornis. Mogelijk, dat een psychische stoornis uit een recent of ver verleden om de hoek komt kijken. De druppel die de emmer doet overlopen ontstaat vaak tijdens een werksituatie, omdat medewerkers veel tijd doorbrengen met het uitvoeren van hun werkzaamheden. Wat is nu de meest geschikte weg om te herstellen?

Lees meer over dienst

DISC Analyse

Analyse gedragsstijlen

De DISC analyse ervaar ik als een waardevol gedragsprofilering systeem. Je leert jezelf en anderen nog beter kennen. Ook hoe je het gedrag van anderen kunt herkennen en hierop in kunt spelen, zodat je het maximale uit de communicatie haalt.

Lees meer over dienst

Kenneth Smit!

Vaardigheden, gesprekstechnieken en inzichten

In 2007 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer; Kenneth Smit Trainer. Ontwikkeling en uitvoering van verkoop-, management- en functietrainingen met als gevolg meer omzet, meer marge, minder verloop en minder verzuim. Ik heb mijzelf verder gespecialiseerd in teamdevelopment en de uitvoering van SHL assessments.

Lees meer over dienst

Onderneem actie en reageer!

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek
+31 (0) 162 424 443 jacco@jaccovanbeek.nl Contact opnemen