Ik wil een
hogere marge!

Een hogere marge en niet alleen aan verkoopzijde wordt bereikt door specifieke vaardigheden en gesprekstechnieken toe te passen. Er wordt vaak teveel weggegeven en er wordt vervolgens niets teruggevraagd. Onderhandelen in de breedste zin des woords. Verkoopmarge verhogen, kosten reduceren, productieresultaten omhoog, projectresultaten vergroten. Het draagt allemaal bij tot een beter bedrijfsresultaat. Te bereiken met doelgerichte training.

Optimalisatie resultaten.

Iedere medewerker, van ondernemer-eigenaar tot medewerkers actief op de werkvloer leveren een persoonlijk resultaat. Dat resultaat is sterk afhankelijk van kennis, kunde, talent, fysieke/mentale conditie en motivatie. Hoe combineer je dat alles nu tot een groot succes? Analyses van bedrijfsprocessen en analyses van mensen gebruik makend van de verschillende "tools". Vervolgens een vertaalslag naar een doelgericht programma. Wil je weten hoe je margeverhogend kunt werken? Neem dan de proef op de som! En kies voor de combinatie: fysieke en mentale conditie!

Vitaliteit eerst?

Als je fysiek en of mentaal niet in (top)conditie bent dan zal het effect van het ontwikkelen van kennis en kunde ook minder merkbaar zijn. Ons gezonde verstand snap dat. Alleen hoe zorg je voor verandering? Simpelweg door het creëren van een "life changing moment". Daar help ik je graag bij. Een combinatie van fysieke, mentale training én Kenneth Smit training doet al wonderen. Wil je dit een keer ervaren? Neem dan contact op!

Aan de slag!

Kenneth Smit Training

De inhoud en methodiek van Kenneth Smit zijn door velen al ervaren sinds de start in de jaren tachtig! Duizenden mensen heb al eens deelgenomen aan verschillende Kenneth Smit trainingen. Misschien heb jij ook al eens een Kenneth Smit training ervaren en dan wordt het mogelijk eens tijd om "dat kussen eens flink op te schudden." Dit in combinatie van een fysiek en mentaal onderdeel in het programma. Kijk eens op www.kennethsmit.com voor meer informatie.

Margeverhogend werken bereik je door je vakkennis en vaardigheden in topconditie te brengen en dat niveau vast te houden. Dit is van toepassing voor iedere medewerker; van ondernemers-eigenaar, directeur tot aan mensen actief op de werkvloer. 

Wil jij advies op maat en/of gewoon eens een training ervaren?

Neem dan contact met mij op!

Hulp nodig bij stress of een burn-out? Onderneem actie!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek