Over mijzelf

Mijn naam is Jacco van Beek, sinds eind 2007 heb ik me gespecialiseerd in op maat gemaakte training en coaching. Ik ben een coach die je begeleidt wanneer je vastloopt, het gevoel hebt dat er meer in je zit dan er nu uitkomt, of als je een nieuwe koers wilt bepalen. Mijn aanpak is doelgericht, mensgericht, energiek en resultaatgericht. Mijn opgedane levenservaringen, ervaring als Kenneth Smit Trainer en mijn studies, inclusief het certificaat van Master Burn-out Coach behaald bij VitaliteitsGroep te Breda neem ik mee in mijn werkwijze om mensen te helpen.

Wie ben ik?

Geboren in 1965 in Bunschoten - Spakenburg. Gecombineerd uit Dongens en Rijens bloed en wegens het werk van mijn vader ben ik geboren bij "de rode en de blauwe". Later via Breda, Rijen en Oosterhout uiteindelijk terecht gekomen in Oosteind. Getrouwd met Jolanda en een pracht van een gezin met kinderen en kleinkinderen.

In mijn vrije tijd ben ik actief muzikant. Als het goed weer is dan komt de motor uit de schuur of gaan wij een toertocht maken met onze Mexicaanse VW Kever. Wandelen, hardlopen of mountainbiken en niet te vergeten 2 maal per week personal training bij CK Active in Made. Verder lid van de Werkgroep Evenementen in Oosteind en lid van de sponsorcommissie van het Parkfeest Oosterhout.

Toen kwam vitaliteit!

Aan den lijve heb ik ondervonden wat de gevolgen zijn wanneer je fysieke en mentale conditie toeneemt. Ondanks regelmatige beweging en tijd voor vrije tijd ondervind ik wat er écht gebeurt als je "de knop om blijft zetten"! Een "life changing moment" zorgde daarvoor! Andere en intensievere beweging, een gezonder leefpatroon en begeleiding door een dieetcoach zorgen voor een grote stap in de gewenste richting. Terwijl ook het bourgondisch in stand is gebleven. En dat is ook belangrijk.

Wat wordt jouw life changing moment?

vitaliteit-eerst

Vitaliteit eerst!

Hou de energiehuishouding in topconditie en fris dat dagelijks op! Ontspanning na inspanning en zet een tandje bij om vitaler te worden en dat niveau vast te houden. Zoek de grens op en leg de lat op een specifiek, meetbaar, actiegericht, realistisch en tijdgebonden hoogte.

Heb je daar hulp bij nodig? Ik ga met jou aan de slag! Op de juiste wijze vol aan de bak om samen aan de vitaliteit te werken! Zowel bij preventie van stress als bij een curatief programma in het kader van herstel! Met daarbij een knipoog naar vaardigheden. Keer ervaren? Doen!

Ervaringsdeskundige?

Absoluut! Ik weet wat het is als je lichaam en geest de signalen geven; de extreme vermoeidheid, de ervaringen in een restaurant op de Grote Markt in Breda en voorafgaande aan een concert in Paradiso, blokkades tijdens het werk, etc. Een specifieke studie op het gebied van preventie en herstel van stress en burn-out volgde met als doel om mijn eigen handleiding te schrijven gericht op preventie.

Zo ontstond mijn gedrevenheid en passie om mensen die hinder ondervinden van stress en burn-out gerelateerde klachten te helpen. Veelal is er sprake van teveel stress, chronische stress of een werk gerelateerde vorm van overspannenheid met een langdurig verloop. Daar wil iedereen graag van af!

Al mijn opgedane levenservaringen, mijn ervaringen als Kenneth Smit Trainer, de studies en het certificaat Master Burn-out Coach verworven bij VitaliteitsGroep te Breda worden meegenomen in mijn aanpak en werkwijze om mensen te helpen. Praktisch daarbij is de enorme hoeveelheid communicatieve vaardigheden, gesprekstechnieken en inzichten die een verrijking zijn voor mijn cliënten.

Hulp nodig bij stress of een burn-out? Onderneem actie!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek