Over mijzelf

Een energieke geest die kennis, kunde en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als Kenneth Smit Trainer zoek ik de grens op om samen met opdrachtgevers de doelstellingen te bereiken; een hogere omzet, een hogere marge, minder verloop en minder verzuim. Ontwikkeling en uitvoering van verkoop-, management- en functietrainingen behoren tot mijn wekelijkse agenda. Sinds 2007 richt ik mijzelf op Business Improvement waarbij mensen cruciaal zijn. Gedurende de vele trainingen en coaching sessies staan die mensen als individuen centraal. En dat raakt!

Toen kwam vitaliteit!
Aan den lijve heb ik ondervonden wat de gevolgen zijn wanneer je vitaliteit toeneemt. Ondanks regelmatige beweging en tijd voor vrije tijd ondervind ik wat er écht gebeurt als je "de knop om blijft zetten"! Een "life changing moment" zorgde daarvoor! Andere en intensievere beweging, een gezonder leefpatroon en begeleiding door een dieetcoach zorgen voor een grote stap in de gewenste richting. Terwijl ook het bourgondisch in stand is gebleven. En dat raakt ook!

De titel "koeien praten niet terug!" heb ik te danken aan mijn schoonmoeder, Willy Oomen - van Leysen. Sinds 2007 werk ik als zelfstandig ondernemer en gedurende al die kwartalen groeiden de bomen tot in de hemel en waren er momenten hoe het kwartaal weer door te komen. Mijn schoonmoeder runde samen met haar man Tonny een boerderij en tijdens een kop koffie kreeg ik het te horen; "Jongen, was maar met koeien begonnen! Die praten niet terug!!"

Vitaliteit eerst!

Hou de energiehuishouding in topconditie en fris dat dagelijks op!

Ontspanning na inspanning en zet een tandje bij om vitaliter te worden en dat niveau vast te houden. Zoek de grens op en leg de lat op een specifiek, meetbaar, actiegericht, realistisch en tijdgebond hoogte.

Heb je daar hulp bij nodig? Ik ga met jou aan de slag! Op de juiste wijze vol aan de bak om samen aan de vitaliteit te werken! Zowel bij preventie van stress als bij een curatief programma in het kader van herstel! Met daarbij een knipoog naar vaardigheden.

Keer ervaren?

Doen!

Ervaringsdeskundige?

Absoluut! Ik weet wat het is als je lichaam en geest de signalen geven; de extreme vermoeidheid, de ervaringen in een restaurant op de Grote Markt in Breda en voorafgaande aan een concert in Paradiso, blokkades tijdens het werk, etc. Een specifieke studie op het gebied van preventie en herstel van stress en burn-out volgde met als doel om mijn eigen handleiding te schrijven gericht op preventie.

Zo ontstond mijn gedrevenheid en passie om mensen die hinder ondervinden van stress en burn-out gerelateerde klachten te helpen. Veelal is er sprake van teveel stress, chronische stress of een werk gerelateerde vorm van overspannenheid met een langdurig verloop. Daar wil iedereen graag van af!

Al mijn opgedane levenservaringen, mijn ervaringen als Kenneth Smit Trainer, de studies en het certificaat Master Burn-out Coach verworven bij VitaliteitsGroep te Breda worden meegenomen in mijn aanpak en werkwijze om mensen te helpen. Praktisch daarbij is de enorme hoeveelheid communicatieve vaardigheden, gesprekstechnieken en inzichten die een verrijking zijn voor mijn cliënten.

Onderneem actie en reageer!

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek
+31 (0) 162 424 443 jacco@jaccovanbeek.nl Contact opnemen