Preventie Coach

Houd de energiehuishouding van jouw bedrijf in topconditie en fris het dagelijks op! De belangrijkste les die ik als preventie coach aan jouw organisatie mee kan geven. Als ervaringsdeskundige heb ik gemerkt dat als medewerkers fysiek en/of mentaal niet in orde zijn, dit een enorme afbreuk aan het persoonlijke- en dus ook bedrijfsresultaat geeft. Toe aan hogere omzet, hogere marge, minder verloop en minder verzuim? Jacco van Beek Training & coaching helpt u graag verder!

Belangrijke factoren voor je gesteldheid

Veel personen hebben last van een disbalans in hun fysieke en mentale gezondheid. Kennis, kunde, kunst, motivatie en vitaliteit. Zeer belangrijke factoren die deze gesteldheid bepalen. Het is geen schande om als persoon of bedrijf hier hulp bij nodig te hebben, wél als je hier niks aan doet. Als preventie coach ben ik sinds 2007 bezig om mensen hun geestelijke en lichamelijk conditie in balans te brengen. Samen tillen we jouw gesteldheid naar een hoger niveau. Ik help je graag verder!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Preventie coach Jacco van beek biedt het maatwerk vitaliteit abonnement aan. Hierbij heb je de keuze uit de abonnementen “Goed”, “Beter” of “Best”. Door middel van verschillende trainingen met variërende onderwerpen gaan we samen aan de slag met als doel het verbeteren van de fysieke en mentale conditie. Eenmaal in topconditie? Hier stopt het traject niet! Om een terugval te voorkomen blijven we met elkaar in contact. Weliswaar op een wat lager pitje, maar aan de slag blijven is het cruciaal.

Ben jij er klaar voor?

Nu zal je wel denken: is dit traject met een preventie coach ook voor mij bestemd? Voor alle ondernemers, managers/leidinggevenden en medewerkers die hun carrière tot het plafond willen duwen en dus een zo hoog mogelijk persoonlijk resultaat willen behalen, raden wij aan contact op te nemen! Preventie coach Jacco van Beek luistert, analyseert en helpt jou of jouw bedrijf met alle liefde en vanuit eigen ervaring graag verder.

Direct aan de slag!

Hulp nodig bij stress of een burn-out? Onderneem actie!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek