Vitaliteit programma: Fysiek in topconditie

Op zoek naar een vitaliteit programma dat jou (of jouw bedrijf) zowel fysiek als mentaal in topconditie gaat brengen? Neem dan contact op.

Toen kwam vitaliteit

Stress, elk mens heeft er zo nu en dan mee te maken. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe het is om zowel fysiek als mentaal uitgeput te zijn. Door al mijn opgedane levenservaringen en mijn ervaring als trainer bij Kenneth Smith, is de passie ontstaan om andere mensen ook van deze klachten af te helpen. Tijdens mijn vitaliteit programma staat kennis, kunde, kunst, motivatie en niet te vergeten vitaliteit voorop. 

Het vitaliteit programma is een doelgericht programma bestaande uit activiteiten op het gebied van vitaliteit en ontwikkeling van vaardigheden en gesprekstechnieken. Als vitaliteit coach luister, analyseer en help ik jou of jouw bedrijf bij het verbeteren van resultaten. In een abonnementsvorm kies je voor “Goed”, “Beter” of “Best”. We gaan samen aan de slag en eenmaal in topconditie stopt het traject niet. Om een terugval te voorkomen is het noodzakelijk om met elkaar in contact te blijven. Houd de energiehuishouding in topconditie en fris het dagelijks op. Dat is het doel! 

Lets go!

Wil jij als persoon of als bedrijf een hogere omzet, hogere marge, minder verloop en minder verzuim creëren? Trainer/coach Jacco van Beek helpt je graag met dit traject! Twijfel je of vraag jij je af of je het wel nodig hebt? Voor alle ondernemers, managers/leidinggevenden en medewerkers die hun carrière tot het plafond willen duwen en dus een zo hoog mogelijk persoonlijk resultaat willen behalen, raden wij aan contact op te nemen. Zet het vitaliteit programma vandaag nog in gang en neem contact op!

Start direct!

Hulp nodig bij stress of een burn-out? Onderneem actie!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek