Vitaliteit werknemers

Geluk en vitaliteit zijn niet altijd even tastbaar, maar zijn zeker wel zichtbaar. Benieuwd hoe jij jouw werknemers kan stimuleren in vitaliteit? Jacco van Beek Training & Coaching helpt jou deze vraag te beantwoorden.

Vitaliteit van de werknemers voorop

Voor ondernemers is een vitale organisatie van hoge waarde. Het is in deze tijd van afwisselend kantoor- en thuiswerken belangrijk om meer aandacht te besteden aan fysieke en mentale gezondheid. Jacco van Beek is gespecialiseerd in maatwerk diensten voor jouw bedrijf. Elke training heeft als doel om samen de fysieke en mentale conditie naar een topconditie te brengen!

De voordelen van vitale werknemers

Als werkgever is het goed om te investeren in vitaliteit. Waarom? Ontdek de voordelen voor jouw bedrijf!

1. Hogere productiviteit - Productiviteit behouden is voor organisaties een grote uitdaging. Door werknemers te blijven stimuleren in het bewegen en gezond eten op de werkvloer creëer je deze productiviteit. Er zal meer energie en tijd vrijkomen voor taken die extra aandacht nodig hebben.

2. Minder verzuim - Vitale medewerkers halen energie en plezier uit hun werk. Zij zullen zich minder snel ziek melden dan werknemers die niet goed in hun vel zitten. Ook de financiële gevolgen voor een bedrijf bij ziekteverzuim zijn al reden genoeg om werknemers te stimuleren naar een vitalere levensstijl.

3. Ontwikkeling van vakkennis en vaardigheden - Als de werknemers in een vitale topconditie raken pluk je daar als werkgever de vruchten van. Je bent dan nóg beter in staat om sturing te geven aan de afdelingen en binnen het bedrijf.

4. Meer betrokkenheid bij de organisatie - Door werknemers te laten ervaren dat vitaliteit en de stimulans daarvan hoog in het vaandel staan, ontstaat er een gevoel van waardering op de werkvloer. De waardering zorgt op lange termijn voor meer betrokkenheid bij de organisatie en het creëren van een beter imago voor zowel binnen het bedrijf als naar de buitenwereld. 

Vitaliteitsprogramma met Jacco van Beek

Bij Jacco van Beek begin je met het in topconditie brengen van de fysieke en mentale conditie. Vervolgens is er begeleiding om die topconditie vast te houden! Jacco gaat samen met jouw werknemers aan de slag in de buitenlucht in boswachterij Dorst, de Loonse en Drunense duinen of op locatie. Het hoofd leeg maken met als resultaat een betere mindset

Het vitaliteitsprogramma is een doelgericht programma bestaande uit activiteiten die zich richten op vitaliteit en ontwikkeling van vaardigheden en gesprekstechnieken. Als vitaliteitscoach luistert, analyseert en helpt Jacco van Beek jou of het bedrijf bij het verbeteren van resultaten.

Meer weten over wat Jacco van Beek voor jouw bedrijf en werknemers kan betekenen?

Neem contact op!

Hulp nodig bij stress of een burn-out? Onderneem actie!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek