Wandelcoaching

Wil jij hulp bij een (mogelijke) burn-out, maar wil je niet uren achter een bureau praten? Als ervaringsdeskundige in stress en burn-out coaching help ik door middel van wandelcoaching. Groen is goed voor onze lichamelijke én geestelijke gezondheid. Samen de natuur in en gesprekken voeren, even het hoofd leegmaken. 

Burn-out

Waarom werkt wandelcoaching bij stress of een burn-out? Aan den lijve heb ik ondervonden wat de gevolgen zijn wanneer je fysieke en mentale conditie toeneemt. Wandelen in de natuur kan als rustgevend ervaren worden, waardoor je makkelijker kunt ontspannen. Het prikkelt de zintuigen en tijdens het bewegen komen je gedachten en gevoelens letterlijk in beweging. In de natuur kun je beter afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen en patronen en kun je vrijer en helderder denken.

Wandelcoaching van Jacco van Beek

Voor iedere coachingssessie is een andere aanpak nodig. Daarom levert Jacco van Beek bij elke training & coaching maatwerk op basis van behoeftes en de beste aanpak. Daarom worden individuele- & groepssessies zo veel mogelijk in de buitenlucht gehouden. 

Tijdens het bewegen in de frisse buitenlucht worden vaardigheden en gesprekstechnieken getraind. Bij het deelnemen aan een van de trainingen nemen de competenties van vitaliteit en ontwikkelingen vorm. Denk voor de trainingen aan ondernemers, directieleden, managementteams en medewerkers.

Symptomen van stress of een burn-out

Het komt steeds vaker voor dat je hoort dat mensen in je omgeving last hebben van stress of een burn-out. Daarom is het belangrijk op tijd de symptomen te herkennen. Het is te makkelijk om je stress op een slechte dag of nachtrust te schuiven. Het is ontzettend belangrijk om naar je lichaam te luisteren, want je lichaam geeft op tijd aan wanneer er iets niet goed is. Een paar symptomen waar je op kunt letten:

 • Moeite met concentreren, of het afmaken van taken
 • Snel geïrriteerd of boos
 • Hoofdpijn
 • Sufheid
 • Gespannen spieren
 • Vermoeidheid
 • Slechte nachtrust
 • Veranderingen in eetlust
 • Veranderingen in gewicht
 • Lichamelijke en/of geestelijke vermoeidheid
 • Een gejaagd gevoel

Ervaringsdeskundige

Ik weet hoe het is wanneer je lichaam een geest signalen geven van: extreme vermoeidheid, stress, blokkades tijdens het werk, etc. Een specifieke studie op het gebied van preventie en herstel van stress en burn-out volgde met als doel om mijn eigen handleiding te schrijven, gericht op preventie. Hierdoor ontstond mijn passie en gedrevenheid om mensen die hinder ondervinden van stress en burn-out gerelateerde klachten te helpen. Bij langdurige klachten van teveel stress is er vooral sprake van chronische stress of een werk gerelateerde vorm van overspannenheid. Iedereen wil daar natuurlijk zo snel mogelijk van af!

Wandelcoaching met Jacco van Beek

Jacco van Beek heeft al vele jaren ervaring op gebied van stress en burn-outs. Tijdens de wandelcoaching bereiken we stapsgewijs met elkaar het gewenste doel. Meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op.

Contact opnemen!

Hulp nodig bij stress of een burn-out? Onderneem actie!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.

Ik help je graag verder!

Jacco van Beek